Електронско истражување во основните и средните училишта во Република Македонија

Hulumtim elektronik në shkollat fillore dhe të mesme të Repubikës së Maqedonisë

Makedonya Cumhuriyetindeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarda elektronik araştırması 

Доколку сакате да го промените јазикот во текот на пополнувањето, затворете го прашалникот кој го пополнувате, вратете се на e-mail порака, кликнете повторно на линкот кој ќе ве прати до линковите за избор на јазикот. Таму ќе кликнете на соодветниот ЛИНК (јазик) и може да продолжите со пополнувањето. При тоа, имајте предвид дека ќе мора одново да започнете да ги одговарате сите претходни прашања доколку изберете друг јазик.

Nëse dëshironi të ndërroni gjuhën gjatë plotësimit të pyetësorit, mbyllni pyetësorin që e plotësoni, kthehuni në e-mailin, klikoni përsëri në linkun I cili do t’ju dërgon deri te linqet për zgjedhjen e gjuhës. Aty do të klikoni në LINKUN (gjuhën) adekuat/e dhe mund të vazhdoni me plotësimin. Në këtë rast duhet të keni parasysh që do të duhet të filloni t’u përgjigjeni përsëri të gjitha pyetjeve paraprake përderisa zgjedhni gjuhë tjetër.

Anketi doldurma esnasında eğer dili değiştirmek isterseniz, doldurmakta olduğunuz anketi kapatın, e-postanıza geri dönün, yine sizi dil seçenekleriyle olan linklere gönderecek linke tıklayınız . Orda istediğiniz LİNKE (dile) tıklayıp anketi doldurmaya devam edebilirsiniz. Bu durumda, başka bir dil seçerseniz bütün önceki sorulara yeniden cevap vermeniz gerekeceğini göz önunde bulundurun.

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-petar-mk

Заменик министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook