Министерот за образование и наука г-дин Пиштар Лутфиу се сретна со претседателот на IG Alpbach Albania, г-дин Едисон Франгу.  

Во текот на посетата г-дин Франгу на министерот Лутфиу му  се заблагодари за придонесот во невладиниот сектор, а особено за придонесот и поддршката  во  клубот Alpbach во Албанија, истакнувајќи дека таквиот модел треба да се следи од страна на сите клубови на Alpbach мрежата.   

Г-дин Франгу го информираше министерот Лутфиу за  одвивањето  на понатамошните проекти  на клубот  и истовремено  го покани  да се вклучи во активностите кои ќе бидат организирани во Тирана. 

Во текот на средбата г-дин Франгу во името на IG Alpbach Albania на министерот  Лутфиу  му додели плакета - почесен сертификат за придонесот и поддршката на Клубот. 

Претседателот на Република Албанија, г-дин Бујар Нишани е првиот што се закити со  Плакета - почесен сертификат  за придонесот во невладиниот сектор, а особено  за клубот  Alpbach во Албанија. 

 

Министерот за образование и наука г-дин Пиштар Лутфиу се сретна со претседателот на IG Alpbach Albania, г-дин Едисон Франгу. 

Во текот на посетата г-дин Франгу на министерот Лутфиу му  се заблагодари за придонесот во невладиниот сектор, а особено за придонесот и поддршката  во  клубот Alpbach во Албанија, истакнувајќи дека таквиот модел треба да се следи од страна на сите клубови на Alpbach мрежата.   

Г-дин Франгу го информираше министерот Лутфиу за  одвивањето  на понатамошните проекти  на клубот  и истовремено  го покани  да се вклучи во активностите кои ќе бидат организирани во Тирана.

Во текот на средбата г-дин Франгу во името на IG Alpbach Albania на министерот  Лутфиу  му додели плакета - почесен сертификат  за придонесот и поддршката на Клубот.

 

Претседателот на Република Албанија, г-дин Бујар Нишани е првиот што се закити со  Плакета - почесен сертификат  за придонесот во невладиниот сектор, а особено  за клубот  Alpbach во Албанија. 

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

baner2 Foto novo

мостови

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 Untitled-Banner 1

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook